Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Domstolsstyrelsen søger et antal advokater til at fungere som retsmæglere ved byretterne, landsretterne og Sø- og Handelsretten for en fireårig periode.

11-03-2016
Vil du være retsmægler?

Domstolsstyrelsen søger et antal advokater til at fungere som retsmæglere ved byretterne, landsretterne og Sø- og Handelsretten for en fireårig periode. Det er en betingelse, at du har gennemført en relevant uddannelse i mægling, og at du i øvrigt efter en samlet vurdering må anses for egnet til at varetage hvervet som retsmægler. Advokater, som i dag er antaget til at fungere som retsmæglere ved domstolene, skal søge igen for at komme i betragtning.

 

Hvis du ønsker at søge jobbet, skal det ske elektronisk via Danmarks Domstoles hjemmeside www.domstol.dk. Ansøgningsfristen udløber den 8. april 2016.

Søg stillingen her

 

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte fuldmægtig Anna Klærke Nielsen på tlf. 99 68 42 59.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19