Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

PRESSEKLIP: Fremtidens vindere i advokatbranchen vil have en klar fornemmelse for, at ydelserne skal matche markedet, skriver formand for FAAF, Mathias Krarup i DJØF-bladet.

14-03-2016
FAAF: De klassiske advokatdyder er ikke nok

PRESSEKLIP: Fremtidens vindere i advokatbranchen vil have en klar fornemmelse for, at ydelserne skal matche markedet, skriver formand for FAAF, Mathias Krarup i DJØF-bladet.

 

De gamle ’old boys’ club-baserede kunderelationer erstattes i stigende grad af udbudsrunder, hvor kunderne løbende tester markedet på pris og kvalitet. Derfor er det ikke længere et tilstrækkeligt salgsargument at være den fremmeste jurist på årgangen. De klassiske advokatdyder skal suppleres, fordi samfundet og kundernes forventninger skifter.

 

Sådan lyder det fra Mathias Krarup, formand for FAAF, i en leder i det seneste nummer af DJØF-bladet. Læs hele indlægget

 

Han mener således, at fremtidens vindere i advokatbranchen ikke vil kunne udskrive de samme regninger som hidtil eftersom både klienter og virksomheder er pressede på økonomien og samtidig er blevet meget bevidste om et marked i konkurrence.

 

”Jeg er overbevist om, at vi derfor vil se mange skilsmisser mellem advokater og deres klienter, som ellers har haft tætte og mangeårige relationer. Fremover skal vi som advokater besidde en anden type af forretningsforståelse, hvor den enkelte kan markedsføre og kommunikere sin værdi i en stadig hårdere konkurrence om kundernes gunst,” skriver Mathias Krarup i Djøf-bladet.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19