Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Advokater og advokatfuldmægtige kan søge om støtte hos Dreyers Fond til studieophold i udlandet.

04-04-2016
Økonomisk støtte til studieophold i udlandet

Advokater og advokatfuldmægtige kan søge om støtte hos Dreyers Fond til studieophold i udlandet.

 

Dreyers Fond støtter initiativer og projekter, hvis formål er at fremme advokat- og arkitektstandens udvikling og samspil med samfundet. Dette omfatter blandt andet økonomisk støtte til studieophold i udlandet for advokater og advokatfuldmægtige. Der kan søges støtte til såvel længere studieophold som til summer schools, og til traditionelle juridiske LLM uddannelser men også til eksempelvis MBA studier.

 

”Vi oplever, at alt for få advokater og advokatfuldmægtige er opmærksomme på muligheden for at søge støtte hos Dreyers Fond til studieophold i udlandet. Vi opfordrer derfor advokatvirksomhederne til at informere deres ansatte advokater og advokatfuldmægtige om, at hvis de skal studere i udlandet – selv hvis det bare er en summer school – så er det en god idé at søge om støtte hos Dreyers Fond”, siger advokat Claus Barrett Christiansen fra Dreyers Fonds bestyrelse.

 

Dreyers Fond har to halvårlige ansøgningsfrister – den 15. juli og den 15. januar.

 

Som jurist skal man have en kandidatgrad for at søge om støtte til studieophold i udlandet.

 

Du kan læse mere om, hvordan du kan søge om støtte hos Dreyers Fond her

 

Du kan se eksempler på advokater og advokatfuldmægtige, som tidligere har været på studieophold i udlandet med støtte fra Dreyers Fond på Dreyers Fonds hjemmeside her og her og her.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19