Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Firmaet ønsker at udbygge sine relationer til eksisterende og potentielle jyske kunder og åbner derfor kontor i Aarhus til efteråret.

06-04-2016
Kammeradvokaten åbner kontor i Aarhus

 

Kammeradvokaten ønsker at udbygge sine relationer til eksisterende og potentielle jyske kunder og åbner derfor kontor i Aarhus til efteråret.

 

Derudover kommer kontoret til at danne base for firmaets servicering af statslige styrelser og nævn, der rykker til Jylland som følge af Statens udflytningsplan.

 

”Vi skal være der, hvor vores kunder er, så vi kan servicere dem bedst muligt. Derfor giver det rigtig god mening for os at etablere et kontor i Jylland netop nu”, udtaler managing partner hos Kammeradvokaten Tomas Ilsøe Andersen.

 

Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith beskæftiger ca. 400 medarbejdere og er dermed blandt landets allerstørste advokatvirksomheder. Firmaets nye kontor i centrum af Aarhus åbner 1. september.

 

Læs også Kammeradvokatens pressemeddelelse her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19