Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Spis økologisk, når du går på kursus hos Danske Advokater.

14-04-2016
Vores køkkenleverandør har fået ”Det Økologiske Spisemærke i sølv”

Spis økologisk, når du går på kursus hos Danske Advokater

 

Når du går på kursus hos os i vores kursus- og mødecenter, Valencia, er det næsten udelukkende økologisk mad, der er på buffeten.

 

Vores køkkenleverandør, som hver dag laver mad til kursister og sekretariat, har nu opnået det eftertragtede ”Økologiske Spisemærke i sølv”.

 

Det betyder, at køkkenet bruger 60 - 90 % økologiske råvarer i madlavningen. Spisemærket er statskontrolleret af Fødevarestyrelsen og er en blåstempling af køkkenets brug af økologiske råvarer i madlavningen. For at få tilkendt mærket skal køkkenet i 3 sammenhængende måneder have bevist, at økologiprocenten på anvendte råvarer holdes i det nævnte interval. Dette tjekkes løbende 1 gang årligt af Fødevarestyrelsen.

 

Køkkenet arbejder kontinuerligt med at udvide andelen af økologiske varer, og det vil derfor være naturligt, at økologiandelen vil være stigende.

Læs mere om vores køkken her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19