Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Danske Advokater har i sine seneste nyhedsbreve sat fokus på temaet disruption via en række artikler, som ligger tilgængelige på www.danskeadvokater.dk

15-04-2016
Disruption: Vi kan lige så godt vænne os til det

Danske Advokater har i sine seneste nyhedsbreve sat fokus på temaet disruption via en række artikler, som ligger tilgængelige på www.danskeadvokater.dk. Det kan synes som om, der er tale om årets modeord inden for management-verdenen – og den slags har det med at gå over – men vi kan lige så godt vænne os til det.

Læs også Professorens 10 gode råd til at mestre digital disruptionI USA har ABA fokus på, hvordan advokatvirksomheder er nødt til at gå i samarbejde og hente inspiration fra helt andre brancher for at kunne imødekomme deres klienters behov og forventninger. I både Tyskland, Canada og England har man for nylig gennemført fremtidsstudier, som alle peger på, at advokatbranchen står over for store forandringer, som vi som branche er nødt til at være en aktiv del af.Fremtidsstudiet fra Law Society of England and Wales citerer en undersøgelse blandt 304 ledere af advokatvirksomheder. Her er et klart flertal enige i, at markedet for advokatydelser har ændret sig permanent og på en helt fundamental måde. 67 pct. af dem mener, at forandringstempoet er for opadgående, men samtidig er det kun 13 pct. af dem, der tror på, at de kan følge med forandringerne. Vi står altså over for store og spændende udfordringer. Og med den slags udfordringer er det første skridt som bekendt at erkende, at de findes, og den erkendelse er jeg ikke sikker på har indfundet sig endnu.

 

Hvad mon resultatet ville blive, hvis man stillede danske advokater de samme spørgsmål? Det vil jeg gerne høre bud på.

 

Disruption er tema for en række af seminarerne på Danske Advokaters Kongres 30. september 2016.

 

Læs også Sådan ruster du dig til den digitale revolution og Google-direktør: Virksomheder bør ruste sig til digital disruption

 

PMO
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Paul Mollerup
Paul Mollerup | Adm. direktør | 33 43 70 10 | pmo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Paul er overordnet ansvarlig for den daglige drift af foreningen og bindeled til Danske Advokaters formand og bestyrelse. 

 

Paul har naturligt nok fokus på Danske Advokaters strategi, økonomi og ledelse. Derudover er han som adm. direktør involveret i en lang række af Danske Advokaters projekter og opgaver. 

 

Foreningens politiske interesser, kommunikation og forretningsudvikling fylder meget i Pauls dagligdag. 

Læs mere…

33 43 70 10