Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Du kan nu blive ambassadør for Danske Advokater. Som ambassadør vil du indgå i et ambassadørnetværk og få mulighed for at profilere dig over for kollegaer, chefer og andre virksomheder.

12-05-2016
Få et stærkt netværk som ambassadør for Danske Advokater

Du kan nu blive ambassadør for Danske Advokater. Som ambassadør vil du indgå i et ambassadørnetværk og få mulighed for at profilere dig over for kollegaer, chefer og andre virksomheder. Tilmelder du dig ambassadørordningen, skal du være med til at promovere samt inspirere folk til at deltage i kongressen. Den ambassadør, der klarer sig bedst, bliver belønnet med en helt særlig pris på kongressen den 30. september.

 

I år får 20 advokater eller advokatfuldmægtige mulighed for at blive ambassadører for Danske Advokaters Kongres den 30. september 2016. Vi har sammensat et spændende og varieret program, hvor vi mener, der er noget for alle i virksomhederne. Og vi afslutter dagen med et brag af en fest om aftenen. 

 

Vi har alle et ansvar for, at advokatbranchen forbliver både relevant og konkurrencedygtig, og årets kongres-program skal ruste branchen til at møde de nye udfordringer fra markedet, teknologien og reguleringen. Som ambassadør ser du en værdi i, at branchen mødes på en dag, hvor både det faglige og det sociale er i forreste række. Du vil være med til at promovere kongressen og gøre folk interesserede i at deltage. Det vil give dig en god mulighed for at udfordre dine evner inden for networking, hvor det betaler sig.

 

For at promovere ambassadørernes indsats vil alle ambassadørerne blive præsenteret i kongresmaterialet og på Danske Advokaters hjemmeside. Du vil også indgå i et netværk med de andre ambassadører, hvor I får jeres egen LinkedIn-gruppe, VIP pladser til frokosten samt muligheden for at deltage i en konkurrence. Indhenter du således mere end 5 tilmeldinger til kongressen, får du gratis adgang til gallaen om aftenen (værdi kr. 1.200,-). Ambassadøren, der har klaret opgaven bedst og inspireret flest folk til at tilmelde sig, får opkaldt en drink efter sig, som vil figurere på aftenens drinkskort.

 

For at blive ambassadør skal du skrive og tilmelde dig som ambassadør til rky@danskeadvokater.dk. Ved tilmelding får du forskellige oplysninger, som du kan bruge til at hjælpe dig med din indsats.


Måder du kan promovere kongressen på:

 • Skriv på din virksomheds intranet
 • Lav opslag på Facebook og LinkedIn
 • Tag kongresprogrammet med i kantinen
 • Tal med venner og bekendte i branchen
 • Vær kreativ


Du skal bare huske at bede de personer, der tilmelder sig på baggrund af din opfordring, om at notere dit navn i kommentarfeltet ved tilmeldingen.

 

Bliv ambassadør for Danske Advokaters Kongres 2016 og få:

 • Muligheden for at profilere sig i advokatbranchen
 • Få et stærkt netværk på tværs af branchen
 • En præsentation på Danske Advokaters hjemmeside og i kongresprogrammet
 • Adgang til et særligt ambassadørfrokostbord på kongressen
 • Indhenter du 5 tilmeldinger, får du festen gratis
 • Vinderambassadøren får opkaldt en drink efter sig til festen
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19