Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Fredag den 17. juni 2016 sker en større opdatering af tinglysningssystemet.

27-05-2016
Tinglysningsnyt: Kladder slettes pga. opdatering den 17. juni

Fredag den 17. juni 2016 sker en større opdatering af tinglysningssystemet. Dokumenttyperne "Skøde", "Betinget skøde", "Bodeling", "Bodeling betinget", "Anden adkomst" og "Auktionsskøde" ændres, og Tinglysningsretten bliver derfor desværre nødt til at slette kladder vedrørende disse dokumenttyper, som er oprettet før den 18. juni 2016.

Læs mere her

 

Anmeldelser, der er lagt til underskrift i underskriftsmappen, vil ikke blive berørt af ændringen. Det er derfor vigtigt, at alle anmeldelser vedrørende ovennævnte dokumenttyper, der er klar til underskrift, lægges til underskrift inden 17. juni kl. 15.00.

 

Tinglysningsystemet  er lukket i forbindelse med opdateringen

Du skal være opmærksom på, at du grundet opdateringen ikke har adgang til systemet fra fredag den 17. juni kl. 16.00 til lørdag den 18. juni kl. 18.00. Når systemet genåbner, vil det være sket en række forbedringer.

Læs mere her

 

Kom på forkant og bliv opdateret på ændringerne i tinglysningssystemet

I forbindelse med opdateringen af tinglysningssystemet sker der en række ændringer i skærmbilleder og indtastning af oplysninger. Hvis du vil være helt opdateret på de nye ændringer, holder vi kursus i digital tinglysning den 8. juni 2016 i København. På kurset vil du stifte bekendtskab med de skærmbilleder og oplysninger, som du efter opdateringen har brug for at oplyse i et skøde eller i en servitut. 

Læs mere her

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21