Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Danske Advokater har i lyset af debatten om grænseoverskridende skatterådgivning, som følge af lækket af de såkaldte ”Panama Papers”, valgt at sætte fornyet fokus på de anbefalinger for grænseoverskridende skatterådgivning, som vi var med til at udarbejde i 2014.

02-06-2016
Film: Grænseoverskridende skatterådgivning bør tåle dagens lys

Danske Advokater har i lyset af debatten om grænseoverskridende skatterådgivning, som følge af lækket af de såkaldte ”Panama Papers”, valgt at sætte fornyet fokus på de anbefalinger for grænseoverskridende skatterådgivning, som vi var med til at udarbejde i 2014. Rapporten fra 2014 indeholder et sæt anbefalinger til gavn for alle, der arbejder med grænseoverskridende skatterådgivning. Paul Mollerup, adm. direktør i Danske Advokater, præsenterer de fem anbefalinger i en ny film for at minde om, hvad god grænseoverskridende skatterådgivning bør basere sig på. 

Du kan læse rapporten og anbefalingerne her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19