Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Er du ung i branchen, så vil Danske Advokaters Kongres 2016 være særlig relevant for dig. Lær hvordan du styrker din gennemslagskraft, få råd til at håndtere en shitstorm og forstå disruption og branchens udvikling. På kongressen får du redskaber, der stiller dig stærkere fremover, og du kan blive en del af et ambitiøst netværk.

13-06-2016
Er du ung i advokatbranchen?

Er du ung i branchen, så vil Danske Advokaters Kongres 2016 være særlig relevant for dig. Lær hvordan du styrker din gennemslagskraft, få råd til at håndtere en shitstorm og forstå disruption og branchens udvikling. På kongressen får du redskaber, der stiller dig stærkere fremover, og du kan blive en del af et ambitiøst netværk.

 

Er du ung? Er du ambitiøs? Og vil du gerne stå stærkt med evner til at få dit budskab igennem og med en stor viden om, hvad der foregår i branchen? Så skal du tage til Danske Advokaters Kongres den 30. september 2016. Vi har nemlig sammensat årets kongresprogram med de yngre i tankerne.

 

Som ung i branchen har man ikke altid den store gennemslagskraft endnu, det er noget man opbygger gennem årene. Men på kongressen kan du styrke din gennemslagskraft på modulet ”Personlig Power”. Her lærer du at indtage et rum og styre en samtale med redskaber fra skuespilsverdenen.

 

På kongressen får du også indblik i, hvordan du bedst rådgiver klienter i denne digitale tidsalder. Nu om dage er alle online og vores digitale fodspor efterlades overalt på nettet. Med et oplæg fra en shitstormsekspert lærer du, hvordan data spreder sig, hvordan virksomheders digitale identitet opbygges, og hvordan en shitstorm bør håndteres på modulet ”Retten til ikke at blive set!”.

 

Vi har også inviteret digital trendanalytiker Christiane Vejlø med. Hun er moderator og keynote speaker på flere moduler, da årets kongres i særlig grad kommer til at dreje sig om de nye udfordringer branchen står overfor midt i digitaliseringen.

 

Du kan bla. møde Christiane Vejlø på modulet ”Disruption – Hvad bringer fremtiden?”. Her kommer du til at forstå, hvad der i øjeblikket påvirker branchen, og hvor vi er på vej hen. Disruption er blevet et hverdagsord, og det er bedst at være forberedt, før det for alvor rammer. En ting er sikkert, med AI, big data og the internet of things, er en udvikling startet, der betyder, at advokatbranchen vil ændre sig og se helt anerledes ud om 10 år.

 

Kongressen afsluttes med en James Bond Galla, hvor rouletten vil spinne, martini’en shakes, og DJ’en vil spille, til den sidste agent er gået hjem. Tag nogle gode kollegaer med og få en fantastisk aften, hvor du også opbygger et netværk med resten af advokatbranchen.

 

Kongressen afholdes på Axelborg i København fredag den 30. september 2016.
Som ung under 35 får du kongressen til en billigere pris. Tilmelder du dig inden 1. juli, er der en yderligere ’early bird’ rabat.

Tilmeld dig kongressen her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19