Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

I maj og juni har Domstolsstyrelsen i samarbejde med Danske Advokater med stor succes afholdt en række dialogmøder rundt om i landet.

14-06-2016
Ny sagsportal: Se præsentation fra dialogmøder her

I maj og juni har Domstolsstyrelsen i samarbejde med Danske Advokater med stor succes afholdt en række dialogmøder rundt om i landet.

 

Fra den 6. september vil nye sager, der anlægges ved retten i Horsens og sager, der appelleres fra retten i Horsens blive behandlet på sagsportalen. Endvidere forventes det, at retten i Horsens og Vestre Landsret vil digitalisere udvalgte verserende sager.

 

Det er hensigten, at sagsportalen i første halvår 2017 trinvis sættes i drift ved de øvrige retter, så retterne under Vestre Landsrets kreds kommer på først. Herefter følger Østre Landsret og byretterne herunder samt Sø- og Handelsretten og til sidst Højesteret.

 

Portalen omfatter alle civile sager, dog ikke betalingspåkrav og udlændingesager.

Se et udvalg af det materiale om sagsportalen, der blev gennemgået på dialogmøderne her

Læs mere om dialogmøderne her

 

Ønsker du mere viden om sagsportalen?

Danske Advokaters digitaliseringschef Steen Hermansen fortæller om digitaliseringen. Se her

 

Herudover afholder Danske Advokater kurser om den digitale sagsportal til efteråret for dig, der ønsker mere viden om den praktiske brug af portalen.

Se kurserne her

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21