Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Erhvervsstyrelsens praksis har været, at en anmodning om tvangsopløsning blev trukket tilbage fra skifteretten, hvis virksomhedens årsrapport blev modtaget samme dag, som afgørelsen om oversendelse til skifteretten blev truffet.

15-06-2016
Ny praksis fra Erhvervsstyrelsen om tvangsopløsning

Erhvervsstyrelsens praksis har hidtil været, at en anmodning om tvangsopløsning blev trukket tilbage fra skifteretten, hvis virksomhedens årsrapport blev modtaget samme dag, som afgørelsen om oversendelse til skifteretten blev truffet. Den praksis ændrer Erhvervsstyrelsen nu.

 

Fremover trækkes en anmodning om tvangsopløsning ikke tilbage, hvis Erhvervsstyrelsen modtager en årsrapport, efter der er truffet afgørelse om oversendelse til skifteretten. Tidspunktet for afgørelsen i styrelsens registreringssystem er således udslagsgivende.

Du kan læse mere om praksisændringen her på Erhvervsstyrelsens hjemmeside 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19