Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

e-nettet inviterer medlemmer af Danske Advokater til at deltage i e-bolighandel, som er en ny platform for ejendomshandler. Du får mulighed for at følge hele flowet fra sagens udbud til den endelige handel håndteres via e-bolighandel.

28-06-2016
Saml alle dokumenter i dine ejendomshandler ét sted – gratis for medlemmer resten af året

Hvis dit firma er medlem af Danske Advokater, har du gratis adgang til e-bolighandel resten af året. Der er tale om en ny platform for ejendomshandler, hvor du får mulighed for at følge hele flowet fra sagens udbud til den endelige handel håndteres via e-bolighandel. Ideen er at digitalisere samarbejdet mellem advokater, pengeinstitutter og ejendomsmæglere. Resultatet er bedre overblik og en meget effektiv sagsbehandling.

 

Alle dokumenter samlet ét sted

e-bolighandel samler alle handlens dokumenter versioneret ét sted, hvor de er tilgængelige som arkivpakke i 190 dage efter overtagelsesdagen. Du får det fulde overblik, og det er gratis for dig året ud.

Læs mere her

 

Hurtigt overblik over dokumenter

Du og dine kolleger vil kunne se de sager, hvor I er tilknyttet som rådgiver. På den enkelte sag vil I have overblik over frister på sagen og forbehold. I vil naturligvis også kunne ilægge dokumenter, forbehold, og anmode om fristforlængelse osv.

 

Markedet går kun en vej

Der er en markant vækst i antallet af handler, som ekspederes via e-bolighandel. Der ekspederes i øjeblikket 700 mæglerinitierede handler pr. uge og ca. 1.100 digitale garantier stillet af pengeinstitutterne.

 

Pris efter 1. januar 2017

Efter gratis-periodens udløb vil prisen for brug af E-bolighandel enten være kr. 40,- ekskl. moms pr. indgået købsaftale eller et abonnement á kr. 270,61 ekskl. moms pr. md. pr. forretningssted. Abonnementet giver ubegrænset adgang til E-bolighandel, Ejendomsdata, Ejendomskort og Ejendomspriser. Priserne reguleres årligt pr. 1.april.

 

Tilmeld jer her

Læs om fordelene ved e-bolighandel og tilmeld jer herhvis din advokatvirksomhed er medlem af Danske Advokater.

ale
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Annette Lerche
Annette Lerche | Specialkonsulent | 33 43 70 07 | ale@danskeadvokater.dk


Kontakt

Annette er specialkonsulent for Danske Boligadvokater, Danske Ejendomsadvokater, Foreningen af Ejendomsadministratorer, Danske Miljøadvokater og Danske Landbrugsadvokater. 

 

Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. 

Læs mere…

33 43 70 07