Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Vi kan hjælpe dig med at se, hvor mange kursuslektioner, du har taget gennem Danske Advokater. Vi har lavet en lille guide til dig her.

04-07-2016
Har du lige fået en påmindelse fra Advokatsamfundet?

Vi kan hjælpe dig med at se, hvor mange kursuslektioner, du har taget gennem Danske Advokater. Vi har lavet en lille guide til dig her.

 

De fleste advokaters 3-årige efteruddannelsesperiode udløber ved årsskiftet. Hvis det også gælder dig, så skal du have styr på minimum 54 lektioner inden den 31. december 2016.

 

Der er mange måder at få sin efteruddannelse på, men du skal huske, at det i sidste ende er dig selv, der er ansvarlig for, at din efteruddannelse lever op til kravene. Læs mere på Advokatsamfundets side  

 

Der er især vigtigt at være opmærksom på, at kravet om et samlet forløb på minimum 3 lektioners varighed altid er gældende, også ved f.eks. e-learning-kurser.

 

Har du brug for mange timer, så skulle du måske kigge på vores uddannelsesforløb, som vi har samlet til dig her. Det første begynder allerede 15. august, så du kan lige nå det.

Du kan se hele vores udbud af kurser og tilmelde dig her, så kan du nemlig gå på ferie med ro i sindet!

cst
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Christina Stage
Christina Stage | Kursuskoordinator | +45 33 43 70 31 | cst@danskeadvokater.dk


Kontakt

Christina arbejder med kurser og uddannelser for advokater og administrative medarbejdere og er desuden involveret i markedsføring af kurser og uddannelser. 

Læs mere…

33 43 70 31