Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Retten i Aarhus har besluttet at ændre den måde, sikkerhedskontrollen udføres på i forbindelse med rettens tilbageflytning til Tinghuset, Vester Allé 10, i Aarhus.

14-07-2016
Ændring i adgangskontrol ved Retten i Aarhus

Retten i Aarhus har besluttet at ændre den måde, sikkerhedskontrollen udføres på i forbindelse med rettens tilbageflytning til Tinghuset, Vester Allé 10, i Aarhus.

 

Ved normalt sikkerhedsniveau (niveau 1) vil alle advokater fra og med den 1. august 2016 ved forevisning af det ID-kort, der udstedes af Advokatsamfundet, kunne gå gennem adgangskontrollen uden yderligere kontrol. Det betyder, at advokater sidestilles med fx anklagere og ikke som hidtil skal gennemgå den fulde sikkerhedskontrol ved normalt sikkerhedsniveau.

 

Der vil i begge rettens bygninger ske taskekontrol ved hjælp af x-ray. Af hensyn til en hensigtsmæssig afvikling af sikkerhedskontrollen, vil alle personers tasker skulle gennem x-ray-maskinen, dvs. også tasker, der medbringes af advokater og anklagere.

 

Ved forhøjede sikkerhedsniveauer (niveau 2 eller 3) vil alle eksterne, herunder advokater og anklagere, skulle gennemgå fuld sikkerhedskontrol.

 

Der vil blive skiltet med det aktuelle sikkerhedsniveau i sikkerhedskontrolområdet.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19