Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource. Med Danske Advokaters HR-portal har du en værktøjskasse, der er særligt specialiseret til advokatbranchen, hvor du kan hente redskaber til din virksomheds HR-indsats.

11-08-2016
Styrk dit HR-arbejde med HR-portalen

Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource. Med Danske Advokaters HR-portal har du en værktøjskasse, der er særligt specialiseret til advokatbranchen, hvor du kan hente redskaber til din virksomheds HR-indsats. 

 

Hvad enten din virksomhed har stor HR-afdeling eller ej, nyder alle godt af en stærk indsats på dette område. Det er vigtigt at tage godt hånd om sine medarbejdere for at kunne fastholde dem samt rekruttere nye.

For nogle virksomheder kan fokus på HR godt risikere at blive nedprioriteret på grund af travlhed med sagsbehandlingen. Danske Advokater vil gerne hjælpe alle vores medlemsvirksomheder med HR-arbejdet. Derfor har vi udarbejdet en HR-værktøjskasse, som er særlig beregnet til advokatbranchen.

Du finder hele HR-portalen her (husk at logge ind - kun for medlemmer)

Portalen er opdelt i fire hovedgrupper:


At tiltrække medarbejdere

Dette afsnit sætter fokus på, hvordan du får de rette medarbejdere til din arbejdsplads. Her finder du også et skema over, hvordan du skaber en god kompetenceprofil og en guide til at forstå studerendes karakterer.

 

At udvikle medarbejdere

Her finder du en masse redskaber til at udvikle dine medarbejdere, så de hele tiden har den nødvendige viden og de kompetencer, som jobbet kræver i en branche, der er i rivende udvikling. Download en skabelon til MUS-samtalen, et skema til karriereplanlægning, kompetenceudvikling, mentor- eller menteeevaluering. Yderligere er der sat fokus på ledelse, for det er ikke nok, at medarbejderne er opdaterede, det er også vigtigt, at ledelsen har styr på tingene, så her finder du også vores ledelsesguide.

 

At fastholde medarbejdere

I dette afsnit er fokus på medarbejdertilfredshed, hvor du også finder et APV-værktøj til at hjælpe dig med at lave medarbejdertilfredshedsundersøgelser. Afsnittet vil også gennemgå, hvad det betyder at have gode arbejdsforhold for dine medarbejder.

 

At afvikle medarbejdere

Opsigelser kan være svære, men nødvendige. Her finder du information og tjeklister til opsigelses- og fratrædelsessamtaler.

 

HR-arbejdet er komplekst og kan for mange virke uoverskueligt at ”gå i gang” med. Men den største fejl, man kan lave, er ikke at gøre noget. Denne HR-portal giver forhåbentlig modet til at gå i gang og lære efterhånden, som erfaringerne samles op.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19