Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Advokat Lotte Eskesen, 48, er blevet genvalgt som formand for advokaternes brancheorganisation – Danske Advokater. Til daglig er hun partner i advokatvirksomheden Gorrissen Federspiels Aarhus-afdeling.

10-10-2016
Advokatbranchen genvælger formand

Advokat Lotte Eskesen, 48, er blevet genvalgt som formand for advokaternes brancheorganisation – Danske Advokater. Til daglig er hun partner i advokatvirksomheden Gorrissen Federspiels Aarhus-afdeling.

 

”Jeg vil bruge min formandsperiode til fortsat - sammen med gode kollegaer- at kæmpe for retssamfundet, herunder at der ikke fortsat sker besparelser på retshjælp og fri proces. Retssikkerheden for dem, der ikke har råd til advokatbistand er nemlig blevet udhulet igennem mange år. Danske Advokater skal værne om branchens faglighed, uafhængighed og samfundsansvar. Den opgave glæder jeg mig til at fortsætte”, siger hun.

 

Lotte Eskesen blev cand. jur. i 1990 fra Aarhus Universitet. Herefter blev hun ansat i Justitsministeriet, inden hun kom til Gorrissen Federspiel, hvor hun blev partner i 2002. Lotte Eskesen er gift og bor med sin mand og to børn i Aarhus og har siden 2014 været formand for Danske Advokater.

 

En række medier har omtalt genvalget af Lotte Eskesen – eksempelvis Børsen, Kristeligt-Dagblad, Altinget, Århus Stiftstidende, Nordjyske Stiftstidende, Midtjyllands Avis og Lolland-Falsters Folketidende.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19