Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


04-11-2016
Advokater på Folkemødet 2017– vil I være med?

Den danske advokatbranche har meget at byde på. På Folkemødet har branchen en enestående mulighed for at vise, at advokatbranchen er tilgængelig og kan være i øjenhøjde. Danske Advokater tilbyder derfor igen i år medlemmerne muligheden for at gøre dette på en nem måde. Vi har lejet et telt fredag den 16. juni på en attraktiv placering og giver advokatvirksomheder og specialforeninger mulighed for at leje sig ind i en time ad gangen. På denne måde kan I med begrænsede udgifter og uden at skulle passe et telt i 4 dage, markere jer på årets Folkemøde.


I vælger selv temaet, men vi hjælper jer med at komme i mål med jeres budskaber. Er det politikerne, I gerne vil råbe op, eller ønsker I et mere folkeligt indslag? Samtidig kan I indirekte vise, hvad jeres virksomhed formår. Sidste år blev der i teltet for eksempel debatteret; Hvem hjælper syge og invalide, nu det offentlige ikke gør?’, ’Skal mægling være obligatorisk i børnesager’, ’Sådan undgår vi konkurs for milliarder!’ og ’Hvor går grænsen for virksomheders brug af persondata?’.


Prisen for leje af telt, hjælp til public affairs indsatsen og markedsføring er 20.000 kr. pr. aktivitet, og så har man et telt med alt, hvad det indebærer af stole, borde, AV osv. til rådighed.


Er du i tvivl, vil du høre mere, eller er du allerede nu interesseret, så send en mail til chef for direktionssekretariatet Ulrikke Krogbeck på uwk@danskeadvokater.dk. Der er stadig ledige tider i teltet, men pladserne udbydes efter ”først til mølle” og sidste frist for tilmelding er fredag den 11. december.
 

Læs nyheden om det vellykkede Folkemøde 2016

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

33 43 70 13