Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Foreningen Ansættelsesadvokater har tildelt advokat Helene Amsinck årets H.G. Carlsen pris. Helene Amsinck modtager prisen som en hæder for en ekstraordinær, mangeårig indsats på det arbejds- og ansættelsesretlige område.

15-11-2016
Prestigefyldt pris går til advokat Helene Amsinck

Finn Schwarz, Pernille Backhausen, Helene Amsinck og Jens Kristiansen.

Foreningen Ansættelsesadvokater har tildelt advokat Helene Amsinck årets H.G. Carlsen pris. Helene Amsinck modtager prisen som en hæder for en ekstraordinær, mangeårig indsats på det arbejds- og ansættelsesretlige område.

 

Priskomiteen har valgt netop Helene Amsinck, fordi hun gennem en mangeårig periode har beskæftiget sig med arbejds- og ansættelsesret på et højt fagligt niveau. Hun har været den ledende skikkelse i udviklingen af arbejds- og ansættelsesretten som et selvstændigt kompetenceområde i et af landets største advokatfirmaer og i opbygningen af et af de mest anvendte arbejds- og ansættelsesretlige miljøer i advokatfirmaer uden for København. Hendes store faglige ekspertise ytrer sig også i form af et medlemskab af bestyrelsen for Dansk HR (fra 2002) og som medredaktør af Karnov HR guide.

 

Helene Amsinck har desuden fungeret som ekstern lektor i ansættelses- og arbejdsret ved Aarhus Universitet i perioden fra 2007 til 2009. Hun har i stigende grad opbygget et europæisk og internationalt netværk, herunder som medlem af bestyrelsen for European Employment Lawyers´ Association (fra 2015). Hun har løbende ydet en markant kollegial indsats, blandt andet som arrangør af og oplægsholder ved kollegiale og faglige arrangementer og som medlem af bestyrelsen for Ansættelsesadvokater (2007-2013). Helene Amsinck er blandt kolleger alment anerkendt for en høj faglig og kollegial standard.

 

Helene Amsinck er partner hos Kromann Reumert. Samtidig med hæderen modtager Helene Amsinck en pris på 25.000 kr.

 

Prisen er opkaldt efter advokat H.G. Carlsen, som var pioner i den ansættelsesretlige disciplin. Han var en meget aktiv procedør og rådgiver og udgav i 1963 1. udgaven af Dansk Funktionærret. H.G. Carlsen døde i 2001. Prisen tildeles som en påskønnelse af "en særlig indsats på det ansættelses- og arbejdsretlige område", og priskomiteen består af tidligere højesteretspræsident Børge Dahl, professor, dr. Jur. Jens Kristiansen og advokat Lars Svenning Andersen.

 

Ansættelsesadvokater er en brancheforening for advokater med speciale i ansættelsesret, og H.G. Carlsen-prisen er derfor den største anerkendelse, der kan gives kolleger i kredsen af Ansættelsesadvokater.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19