Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Danske Advokaters nye netværk for yngre medarbejdere i advokatbranchen, NYMA, er nu skudt i gang på Sjælland. Den 7. december 2016 går netværkets afdeling i Jylland også i luften med sit opstartsarrangement. Læs her, hvad netværkets arrangører i Jylland fortæller om værdien ved at være en del af NYMA.

21-11-2016
Netværket NYMA skudt i gang – next stop Jylland

Danske Advokaters nye netværk for yngre medarbejdere i advokatbranchen, NYMA, er nu skudt i gang på Sjælland. Den 7. december 2016 går netværkets afdeling i Jylland også i luften med sit opstartsarrangement. Læs her, hvad netværkets arrangører i Jylland fortæller om værdien ved at være en del af NYMA.

 

Danske Advokaters nye netværk, NYMA, skal fungere som et fagligt og socialt samlingssted for branchens yngre akademiske medarbejdere, og det inkluderer både advokatfuldmægtige, erhvervsjurister og andre yngre medarbejdere i branchen.

 

NYMA har en afdeling på Sjælland og en i Jylland. Den 14. november 2016 blev netværkets første arrangement på Sjælland afholdt med stor succes. NYMAs første arrangement i Jylland bliver afholdt den 7. december 2016. Her fortæller netværksekspert Christian Stadil, Enso Consult, sammen med Poul Viggo Bartels Petersen, partner i Kromann Reumert og Carl Erik Skovgaard Sørensen, partner i Delacour om værdien i at netværke.

Følg NYMA's Facebookside her

 

Værdien i NYMA

Anders Boserup, advokat i Delacour, og Lasse Schwartz Jørgensen, advokatfuldmægtig i Advokatfirmaet Vingaardshus, som står bag netværkets opstart i Jylland, deltager også på arrangementet. De fortæller, om værdien ved at være en del af NYMA:

”Først og fremmest for at komme tættere på sine ’konkollegaer’. Der er et stort fokus på at ”netværke”, og jeg tror, at det er vigtigt at prioritere det kollegiale netværk som ung medarbejder i advokatbranchen, i stedet for at fokusere benhårdt på det akkvisitive netværk. Det kollegiale netværk giver en vigtig faglig sparring, ligesom det giver mulighed for at ”benchmarke” en række ting, der er mere elle mindre særprægede inden for branchen”, fortæller Anders Boserup.

 

Lasse Schwartz Jørgensen mener også, at netværket giver en unik mulighed for at møde og sparre med sine ’konkollegaer’:

”NYMA kan skabe relationer på tværs af arbejdspladser og stillingsbetegnelser, hvilket kan give medlemmerne en fantastisk mulig for at få nye indspark til hverdagen. Samtidig giver NYMA mulighed for at deltage i en lang række spændende arrangementer, der kommer til at spænde over en bred vifte af fagområder.”


 

Branchen mangler et netværk som NYMA

Anders Boserup er også formand for ’Foreningen for Yngre Jurister’, som NYMA vil have et tæt samarbejde med. Han synes, at det er interessant, at netværket samler flere forskellige typer medarbejdere i branchen:

”Jeg tror, at netop NYMA kan bringe de unge medarbejdere sammen på en måde, som indtil nu ikke er lykkedes. At netværket så også er inkluderende i forhold til medarbejdere, der ikke er cand. jur., er alene et stort plus, idet drøftelser, diskussioner, oplæg mv. vil være influeret af andre end de traditionelle jurister. Det er positivt, særligt i 2016, hvor disruption er et af de store buzzwords.”

 

Lasse Schwartz Jørgensen mener også, at branchen har brug for et netværk med plads til flere forskellige stillingsbetegnelser.

 

”Netværket giver et mere nuanceret billede af branchen, hvorved indholdet også bliver mere repræsentativt for branchen.”

NYMA's første arrangement i Jylland

Lyder NYMA også som noget for dig, kan du gratis deltage i opstartsarrangementet den 7. december 2016. Det er kl. 17.30-20.30 hos Delacour i Aarhus på Åboulevarden 13, 8000 Aarhus C. Tilmeld dig til lqj@danskeadvokater.dk.

Du kan også tilmelde dig begivenheden på Facebook her

 

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

33 43 70 13