Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Danske Advokaters kongresberetning giver et indblik i de områder, vi har arbejdet med siden sidste kongres i 2014. Vi har blandt andet kæmpet for at styrke retssikkerheden, arbejdet med revisorlovgivningen og presset på for at gøre noget ved Karnovs skyhøje priser. Læs mere her

16-12-2016
Fik du læst Danske Advokaters kongresberetning fra 2016?

Danske Advokaters kongresberetning giver et indblik i de områder, vi har arbejdet med siden sidste kongres i 2014. Vi har blandt andet kæmpet for at styrke retssikkerheden, arbejdet med revisorlovgivningen og presset på for at gøre noget ved Karnovs skyhøje priser.

 

I beretningen fortæller vi om de områder, vi særligt har beskæftiget os med – eksempelvis er det lykkedes Danske Advokater at få genindført omkostningsgodtgørelse i skattesager for selskaber og fonde. Vi har fokus på innovation og digitalisering, da vi har en ambition om at være et vigtig videnscenter for hele branchen, og vi udvikler hele tiden nye kursus- og medlemstilbud.

 

Den digitale beretning inkluderer også links til nyheder, videoer og værktøjer, som du let kan trykke dig ind på.

Læs Danske Advokaters digitale kongresberetning her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19