Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

"Borgernes og virksomhedernes retssikkerhed skal forbedres. Forholdet mellem stat og bor­ger skal være båret af grundlæggende retssikkerhedsprincipper, fairness og ordentlighed”, lyder det i regeringsgrundlaget

23-12-2016
Det slås vi for i 2017

"Borgernes og virksomhedernes retssikkerhed skal forbedres. Forholdet mellem stat og bor­ger skal være båret af grundlæggende retssikkerhedsprincipper, fairness og ordentlighed”, lyder det i regeringsgrundlaget.

 

Danske Advokater kunne ikke være mere enig, og vi vil meget gerne hjælpe regeringen med at gøre visioner til virkelighed. Derfor sætter vi bl.a. fokus på bedre retssikkerhed og retshjælp i vores nye handlingsplan for 2017, ligesom vi sætter fokus på medlemsfordele, digitalisering, branchens omdømme, advokaters uafhængighed, kursustilbud og meget mere.

Læs handlingsplanen her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19