Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) ser positivt på Danske Advokaters nye branchekodeks:

06-03-2017
Pape roser advokatKODEKS

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) ser positivt på Danske Advokaters nye branchekodeks:

 

”Advokater spiller en meget vigtig samfundsmæssig rolle. Derfor er de også underlagt en meget stram regulering med retsplejeloven og de advokatetiske regler, og sådan bør det også være. Det er meget positivt, at advokatbranchen selv iværksætter et kodeks, så borgere og virksomheder kan se, hvilke etiske værdier de advokatvirksomheder, der har tilsluttet sig advokatKODEKS, arbejder med. Advokatens rolle i retssamfundet er helt central, og det forpligter naturligvis. Derfor glæder jeg mig til at følge arbejdet i advokatKODEKS, som jeg mener bygger på nogle fornuftige samfundsansvarlige værdier”.

 

Over 4.300 personer i advokatbranchen er allerede omfattet af advokatKODEKS. Skal din virksomhed være den næste? Med advokatKODEKS ved kunderne, at virksomheden arbejder med: Åbenhed, social ansvarlighed, håndtering af etiske dilemmaer, fokus på kunder og medarbejdere, mangfoldighed og diversitet.

Læs mere og tiltræd kodekset her. Det er både gratis og nemt!

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19