Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Berlingske skriver den 28/2, at for første gang er en ikke-advokat, en partner fra revisionsfirmaet EY, blevet udnævnt til kurator i et konkursbo. Formanden for kuratorforeningen, advokat ­Søren Aamann Jensen, udtaler bl.a.: ”Hovedparten af kreditorerne er banker, og de har en meget professionel indkøbsorganisation, så jeg tror, de hele tiden har været ­meget bevidste om, at det er en mulighed”.

06-03-2017
Revisorgigant bryder advokatmonopol på konkursboer

Berlingske skriver den 28/2, at for første gang er en ikke-advokat, en partner fra revisionsfirmaet EY, blevet udnævnt til kurator i et konkursbo. Formanden for kuratorforeningen, advokat ­Søren Aamann Jensen, udtaler bl.a.:

”Hovedparten af kreditorerne er banker, og de har en meget professionel indkøbsorganisation, så jeg tror, de hele tiden har været ­meget bevidste om, at det er en mulighed”.

Læs historien her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19