Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

IBA har søsat en stor global spørgeskemaundersøgelse, der skal afdække årsagerne til, hvorfor kvinder forlader advokatbranchen. Du kan deltage i undersøgelsen, der tager ca. 15-20 minutter at gennemføre. Når de globale data er indsamlet, vil der senere udkomme en rapport. IBA opfordrer både kvinder og mænd til at deltage i undersøgelsen.

10-03-2017
IBA undersøger, hvorfor kvinder forlader branchen

IBA har søsat en stor global spørgeskemaundersøgelse, der skal afdække årsagerne til, hvorfor kvinder forlader advokatbranchen.

 

Du kan deltage i undersøgelsen, der tager ca. 15-20 minutter at gennemføre. Når de globale data er indsamlet, vil der senere udkomme en rapport. IBA opfordrer både kvinder og mænd til at deltage i undersøgelsen.

Læs mere her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19