Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Sagen angik, om ProLex Advokaterne ApS som den vindende part skulle tilkendes sædvanlige sagsomkostninger til dækning af udgifter til advokatbistand, når selskabet havde været repræsenteret af bl.a. en advokat, der var medejer af selskabet, eller om sagsomkostningerne i en sådan situation skulle fastsættes efter de principper, der gælder for selvmødere.

18-04-2017
Fastsættelse af sagsomkostninger når den vindende part er et advokatselskab

Sagen angik, om ProLex Advokaterne ApS som den vindende part skulle tilkendes sædvanlige sagsomkostninger til dækning af udgifter til advokatbistand, når selskabet havde været repræsenteret af bl.a. en advokat, der var medejer af selskabet, eller om sagsomkostningerne i en sådan situation skulle fastsættes efter de principper, der gælder for selvmødere. Højesteret fastslog, at selskabet skulle tilkendes sædvanlige omkostninger til dækning af udgifter til advokatbistand, og fandt ikke grundlag for at ændre byrettens udmåling af sagsomkostninger til dækning af denne udgift.

Du kan læses Højesterets kendelse her.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19