Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Danske Advokater deltager igen i år på Folkemødet. Fredag den 16. juni 2017 afholder vi fem arrangementer i Sverigevejs Eventtelt (F21 Ved Allinge Røgeri / bibliotek), hvor blandt andre Hjerne-Madsen og Claus Hjort Frederiksen kommer og debatterer. Kom forbi og deltag i de spændende paneldebatter fra klokken 10.30.

18-05-2017
Deltag i Danske Advokaters arrangementer på Folkemødet 2017Danske Advokater deltager igen i år på Folkemødet. Fredag den 16. juni 2017 afholder vi fem arrangementer i Sverigevejs Eventtelt (F21 Ved Allinge Røgeri / bibliotek), hvor blandt andre Hjerne-Madsen og Claus Hjort Frederiksen kommer og debatterer. Kom forbi og deltag i de spændende paneldebatter fra klokken 10.30.

 


 

Se programmet her:

Klokken 10.30 – 11.30

Dagen begynder med Kromann Reumerts arrangement om undersøgelseskommissioner og advokatundersøgelser. Her diskuterer de, om undersøgelserne er syltekrukker, gabestokke eller nødvendige redskaber i en retsstat. Partner Jens Lund Mosbek er moderator, og i panelet vil I bl.a. finde tidl. departementschef Peter Loft, formanden for offentlige chefer i DJØF Henning Thiesen og formanden for Den Danske Dommerforening, landsdommer Mikael Sjöberg.

 

Klokken 11.45 – 12.45

Andet arrangement afholdes af Danske Familieadvokater. De sætter fokus på demens og drøfter dilemmaer med Hjerne-Madsen. Her møder vi også formand for Danske Familieadvokater Anne Broksø, direktør for Alzheimerforeningen Nis Peter Nissen, seniorkonsulent i Ældre Sagen Anja Bihl-Nielsen og Julie Rubow, der kendt fra DR1 dokumentaren om hendes mand, der som 48-årig fik alzheimers.

 

Klokken 13.30 – 14.30

Senere afholder Øresundsadvokater et arrangement om de juridiske fælder, der er ved fx at gifte sig, købe bolig og arve på tværs af Øresund. Få svarene i en spændende case-fortælling.

 

Klokken 14.45 – 15.45

Danske Advokater har inviteret Claus Hjort Frederiksen (V) ind til en snak med Danske Advokaters adm. direktør Paul Mollerup, hvor de tager temperaturen på retssikkerheden og lovkvaliteten.

 

Klokken 16.30 – 17.30

Dagens sidste arrangement afholdes af Elmer Advokatermed Martin Krasnik som moderator. Partner i Elmer Advokater Karsten Høj, direktør i Kræftens Bekæmpelse Leif Vestergaard, næstformand i Sundhedsudvalget i Danske Regioner, Anne Ehrenreich og formand for Sundhedsudvalget i Region Hovedstaden Karin Friis Bach ser på, hvordan krav om tilbagebetaling af patienterstatning kan undgås. 

Deltag i debatterne og mød branchen, dine kolleger og Danske Advokater. Vi glæder os til at se jer!

Du finder Danske Advokaters telt i den røde cirkel på kortet:

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19