Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Gorrisen Federspiel har flyttet kontoret til det nye Axel Towers. Tirsdag den 20. juni 2017 blev bygningen indviet. Kronprins Frederik stod for at klippe den røde snor, og sammen med Frank Jensen fik han en rundvisning i det nye domicil. Tag med på rundvisningen i en video fra dagen her.

22-06-2017
Kronprinsen indviede Gorrissen Federspiels kontorGorrisen Federspiel har flyttet kontoret til det nye Axel Towers. Tirsdag den 20. juni 2017 blev bygningen indviet. Kronprins Frederik stod for at klippe den røde snor, og sammen med Frank Jensen fik han en rundvisning i det nye domicil. Tag med på rundvisningen i en video fra dagen her.

 

Gorrissen Federspiel har indtaget 4 ud af de i alt 5 sammenvoksede tårne i det nye Axel Towers. Bygningen blev indviet tirsdag den 20. juni 2017, hvor både prins, politiker, partnere og presse var mødt op.

Se en video fra dagen og få en rundvisning i bygningen i videoen her:Københavns overborgmester Frank Jensen, partner i Gorrissen Federspiel Niels Heering, repræsentant for investorerne Michael Nielsen og arkitekten Lene Tranberg holdt taler i dagens anledning. Herefter klippede Kronprins Frederik den røde snor over til lyden af store klapsalver, og Axel Towers var hermed indviet. 

 
Gorrissen Federspiel har boet i bygningen siden slut marts, hvor de flyttede fra Dagmarhus, som har huset kontoret siden 1989. Partner i Gorrissen Federspiel Niels Heering påpeger, at de ikke er flyttet mange blokke væk fra deres tidligere kontor.

”Jeg tror, at vi regnede ud, at det var 80 meter, flyttebilerne skulle køre”, fortæller han. 

Nu bor de over for Tivoli og har stadig udsigt til Rådhuspladsen. Hør Niels Heering fortælle, hvorfor den centrale placering er vigtig for Gorrissen Federspiel:

 


Til indvielsen fik Kronprins Frederik, Frank Jensen og partnerne en rundvisning af arkitekten Lene Tranberg. Her fortalte hun blandt andet om, hvordan bygningens kobberbeklædning passer ind i det københavnske bylandskab:

 

 


Danske Advokaters formand Lotte Eskesen, som er partner i Gorrissen Federspiel, var også til stede under indvielsen og med på rundvisningen. Hør hvad hun synes om Axel Towers her:

 

 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19