Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Bedre og billigere ansvarsforsikring, rabatter, attraktive kurser og netværk, medlemsservice og politisk interessevaretagelse er hovedårsagerne til, at Advokatfirmaet Deleuran er medlem hos Danske Advokater

06-10-2017
Deleuran: Derfor er vi medlem af Danske Advokater

Bedre og billigere ansvarsforsikring, rabatter, attraktive kurser og netværk, medlemsservice og politisk interessevaretagelse er hovedårsagerne til, at Advokatfirmaet Deleuran er medlem hos Danske Advokater

 

Da den 32-årige advokat Asmus Deleuran ved årsskiftet blev en del af det advokatkontor, som hans farfar etablerede i 1946, og som begge hans forældre nu driver, var en af hans første gerninger at gennemgå firmaets forsikringsordninger.

 

Her fandt han hurtigt ud af, at det tre mand store advokatkontor kunne spare et anseeligt beløb ved at gøre brug af Danske Advokaters medlemstilbud om en ansvars- og garantiforsikring gennem Söderberg & Partners. Det var en øjenåbner for Asmus Deleuran, der kom fra Kromann Reumert, hvor han primært interesserede sig for de mange kursustilbud og netværk inden for fast ejendom, der er i regi af Danske Advokater.

 

Store besparelser

”Nu interesserer jeg mig bredere for brancheorganisationens tilbud, og vi har opnået besparelser alene på forsikringsdelen, der langt overstiger kontingentet til Danske Advokater, samtidig med at vi har fået et bedre produkt”, forklarer Asmus Deleuran, der fremover også vil gøre flittigt brug af Danske Advokaters rabataftale med Circle K, når han skal fylde benzin på bilen.

 

Han fremhæver også, at Advokatfirmaet Deleuran gennem Danske Advokater har tegnet en sundhedsforsikring til alle i firmaet. Det har både medført økonomiske besparelser, men også administrative: ”Her slipper man for at udfylde helbredserklæringer. Det er administrativt meget enkelt, og det er en klar fordel”, påpeger han.

 

For Deleuran er Danske Advokaters kursustilbud og netværk også en essentiel del af medlemspakken. ”Der er et stort fagligt udbytte, og oplægsholderne har et meget højt niveau, og det vælger jeg efter.”

 

Medlemsservice

Snart skal advokatkontoret til at lave en arbejdspladsvurdering, og ”så er det rart at vide, at Danske Advokater har udviklet en elektronisk APV, der er let at håndtere administrativt”. I samme moment tilføjer han også, at han vil gøre brug af Danske Advokaters rådgivning, når der fremover skal vælges IT-løsninger: ”Når flere leverandører ringer og vil sælge, så er det en god medlemsservice at kunne tale med Danske Advokaters digitaliseringschef, som kender branchen og andre advokaters erfaringer med forskellige løsninger”.

 

Indflydelse

Det er ikke kun de markante medlemsfordele, som er vigtige for Advokatfirmaet Deleuran. Det er den politiske interessevaretagelse også. ”Det betyder meget, at der er en organisation, der taler advokaternes sag”, lyder det fra Asmus Deleuran, der bl.a. fremhæver Danske Advokaters kamp for en domsdatabase, som netop nu er ved at blive udviklet i Domstolsstyrelsen, ligesom Danske Advokaters kamp mod Karnovs skyhøje priser ”giver god mening”, siger han med henvisning til, at brancheforeningen har klaget til konkurrencemyndighederne, fordi Danske Advokater mener, at Karnov Group misbruger sin dominerende stilling på markedet til at sætte priserne voldsomt i vejret.

Læs mere om medlemsfordele og rabatter.

 

 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19