Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Byretterne under Vestre Landsret er nu næsten alle kommet på den nye sagsportal minretssag.dk ved digital sagsbehandling af civile sager.

26-10-2017
Digital sagsbehandling på civile sager dækker nu Jylland

Byretterne under Vestre Landsret er nu næsten alle kommet på den nye sagsportal minretssag.dk ved digital sagsbehandling af civile sager.

 

Alle retter i Nordjylland og Midtjylland har taget den nye sagsportal i brug. I de kommende uger kommer de sidste retter under Vestre Landsret med. Ifølge Domstolsstyrelsens ibrugtagningsplan sker det i Retten i Esbjerg den 1/11, Retten i Sønderborg den 3/11 samt Retten i Odense og Retten i Svendborg den 13/11.

Se Danmarkskort med Domstolsstyrelsens plan for ibrugtagning af minretssag.dk

 

 Information om sagsportalen

Det er en god ide at følge med i den information, Domstolsstyrelsen lægger på både minretssag.dk og domstol.dk. På sidstnævnte sider er der etableret et univers, ”Anlæg civil sag digitalt”, hvor du finder en masse relevant information og små film om brugen af sagsportalen minretssag.dk.

 

Domstolsstyrelsen afholder informationsmøder rundt i landet for introduktion af den nye sagsportal. Østre Landsret, Københavns Byret, Retten i Glostrup og Retten på Frederiksberg inviterer til informationsmøder om digital behandling af civile sager den 6. og 9. november i Brøndby. Du kan stadig nå at tilmelde dig her

 

Udrulningen til alle retter under Østre Landsret er planlagt til at finde sted fra november måned.

Følg med på Domstol.dk for nærmere information og tilmelding.

 

Kurser med praktisk brug af minretssag.dk

Danske Advokater afholder en række kurser om den digitale sagsbehandling med praktisk brug af minretssag.dk; den 8/11 i Aarhus, 30/11 i København, 7/12 i Middelfart og 13/12 i København.

Læs mere her

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

Kontakt Steen Hermansen på tlf.

33 43 70 21