Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Danske Advokater tiltrådte i 2010 FN's Global Compact-program, hvilket bl.a. betyder, at vi har forpligtet os til at gøre en målrettet indsats inden for Global Compacts fokusområder; menneskerettigheder, arbejdsmiljø, miljø og antikorruption. Samtidig skal vi løbende afrapportere til FN. I 2017-rapporten beskriver vi de tiltag, som vi har iværksat og vores forventninger til de kommende år.

02-11-2017
Mange gode initiativer rapporteret til FN’s Global Compact

Danske Advokater tiltrådte i 2010 FN's Global Compact-program, hvilket bl.a. betyder, at vi har forpligtet os til at gøre en målrettet indsats inden for Global Compacts fokusområder; menneskerettigheder, arbejdsmiljø, miljø og antikorruption. Samtidig skal vi løbende afrapportere til FN. I 2017-rapporten beskriver vi de tiltag, som vi har iværksat og vores forventninger til de kommende år. Og heldigvis har vi rigtig mange gode historier om os selv og om advokatbranchen.

Læs den seneste rapport her

 

Vil du også tilmelde dig Global Compact eller rådgive din kunder om CSR, kan du se hvordan i vores CSR-værktøjer, der er særligt udviklet til advokatbranchen

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | 33 43 70 13 | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater. Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13