Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Danske Advokater og Djøf samarbejder igen i år om afholdelsen af et processpil baseret på en ansættelsesretlig tvist. Det er nu, at virksomheder der ønsker at profilere sig, se nye talenter an og sætte sit præg på branchen, skal melde sig som vejledere og sponsorer.

17-11-2017
Processpil 2018: Find de nye talenter i advokatbranchen

Bliv vejleder eller sponsor i processpillet!

 

Danske Advokater og Djøf samarbejder igen i år om afholdelsen af et processpil baseret på en ansættelsesretlig tvist. Det er nu, at virksomheder der ønsker at profilere sig, se nye talenter an og sætte sit præg på branchen, skal melde sig som vejledere og sponsorer.
 

Processpillet der afvikles i foråret 2018, giver jurastuderende fra alle fire universiteter, mulighed for at omsætte teori til praksis og skabe kontakt til advokatbranchen. Processpillet har en åben Facebook-side, hvor alle sponsorer bliver offentliggjort, med navn og logo.  

 

Meld dig som vejleder og vind processpillet med dit hold

Processpillet stiller i år med 10-14 hold. Hvert hold vil blive tilknyttet 1-2 vejledere, der skal fungere som sparringspartnere på formalia og praktiske samt tekniske spørgsmål – såsom udformning af processkrift, procedure i retten mv.

 

Der afholdes delfinaler i henholdsvis Østre og Vestre Landsret, og forløbet afsluttes med finale i Højesteret efterfulgt af en finalereception med præmieoverrækkelse hos Danske Advokater.

 

Datoer for processpillet er:

Præ-seminar for vejledere og deltagere 1. marts 2018
Casen udleveres   2. marts 2018
Deadline for stævning 15. marts 2018
Deadline for svarskrift 29. marts 2018
Regional delfinale 11. april 2018
Regional delfinale 12. april 2018
National finale i Højesteret  19. april 2018

 

Bliv sponsor, så I kan brande jeres virksomhed!

Et sponsorat giver blandt andet mulighed for:

  • At jeres virksomheds navn eller logo trykkes på det reklamemateriale, der ophænges på universiteterne samt på alle deltagerbeviser og vinderbeviser, der uddeles i forbindelse med processpillet.
  • Promovering med navn eller logo på Facebook, Instagram og LinkedIn med mere end 42.700 likes og følgere.
  • At blive omtalt i nyhedsbreve til Djøfs medlemmer og i forbindelse med promovering af processpillet.
  • At blive omtalt i nyheder på Danske Advokaters hjemmeside. Processpillet promoveres på hjemmesiden med navn eller logo på alle sponsorer.
  • At få produceret en film, hvor I kan promovere jeres virksomhed og bliver interviewet om, hvad det betyder for jeres virksomhed at være sponsor for processpillet. Filmen kan bruges på sociale medier eller på egen hjemmeside.
  • At uddele goodiebags med jeres merchandise til alle deltagere til delfinalerne.


Se begge sponsorpakker her

 

Tilmelding som vejleder/sponsor skal ske på mail til Michella Nadja Achilles mna@danskeadvokater.dk senest den 30. januar 2018.

 

Har du spørgsmål vedrørende processpillet, rollen som vejleder eller sponsorpakkerne, kan du få yderligere oplysninger hos Michella Nadja Achilles på mna@danskeadvokater.dk eller telefon +45 33 43 70 17.

 

mna
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Michella Nadja Achilles
Michella Nadja Achilles | Direktions- og netværkskoordinator | 33 43 70 17 | mna@danskeadvokater.dk


Kontakt

Michella er husets direktions- og netværkskoordinator og garanten for, at direktionens liv går op i en større enhed. Derudover er hun koordinator for alle Danske Advokaters netværk og det årlige processpil. 

Læs mere…

Kontakt Michella Nadja Achilles på tlf.

33 43 70 17