Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Ordning med adgangskontrol i fem danske retter bliver forlænget. Den skaber tryghed, mener Danske Advokater. Det skriver Ritzau den 9/1. Artiklen har været bragt i 21 forskellige medier, hvor Danske Advokaters adm. direktør, Paul Mollerup, udtaler: ”De steder, hvor ordningen fungerer bedst, er de steder, hvor det generelt bliver oplevet som en service, hvor de besøgende også får at vide, hvor de skal hen«, siger han og tilføjer:

10-01-2018
Kontrol i byretter fortsætter: Skaber tryghed

Ordning med adgangskontrol i fem danske retter bliver forlænget. Den skaber tryghed, mener Danske Advokater. Det skriver Ritzau den 9/1. Artiklen har været bragt i 21 forskellige medier, hvor Danske Advokaters adm. direktør, Paul Mollerup, udtaler:

 

”De steder, hvor ordningen fungerer bedst, er de steder, hvor det generelt bliver oplevet som en service, hvor de besøgende også får at vide, hvor de skal hen«, siger han og tilføjer:

 

”Jeg tror også, at det skaber en tryghed for rettens personale og borgerne. Der er ingen tvivl om, at når man bevæger sig ind en retsbygning, bevæger man sig ind i et konfliktmiljø - hvad enten det er straffesager eller i familiesager. Man befinder sig i et konfliktunivers”.

Læs hele artiklen her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19