Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Børsen skriver den 2/2 2018 om Johan-Schlüter-sagen. I den forbindelse udtaler Danske Advokaters adm. direktør, Paul Mollerup, bl.a. til avisen:

02-02-2018
Johan Schlüter: "Dybt sørgeligt at blive en paria"

Børsen skriver den 2/2 2018 om Johan-Schlüter-sagen. I den forbindelse udtaler Danske Advokaters adm. direktør, Paul Mollerup, bl.a. til avisen:

 

Johan Schlüter Advokatfirma var ikke medlem af Danske Advokater, så Paul Mollerup kender kun til sagen udefra. "Det er klart, at vi synes, det er en brandærgerlig sag, også fordi det er en virkelig ulykkelig situation omkring mennesker, som har været dybt involverede i advokatbranchen og i udvikling af lovgivning om rettigheder. Så det er på alle måder en sag, som både advokatbranchen og det danske samfund godt kunne have været foruden," siger Paul Mollerup. 


"Jeg har aldrig i min tid oplevet en lignende sag, og jeg tror aldrig, det kommer til at ske igen. Alene det, at en advokatvirksomhed af en vis størrelse forsvinder fra jordens overflade, er meget usædvanligt. At der så også opstår en storslået straffesag, gør sagen fuldstændig unik. Det er en forfærdelig sag for alle parter," siger han.

Læs hele artiklen her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19