Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

The Law Society of England & Wales har netop frigivet en stor undersøgelse om vejen til ligestilling i advokatbranchen. I undersøgelsen identificeres ”unconscious bias” som et af de største barriere for karriereudvikling for kvinder, mens fleksible arbejdsvilkår betragtes som et middel af en overvældende 91% af respondenterne.

15-03-2018
Stor undersøgelse om ligestilling i advokatbranchen

The Law Society of England & Wales har netop frigivet en stor undersøgelse om vejen til ligestilling i advokatbranchen. I undersøgelsen identificeres ”unconscious bias” som en af de største barrierer for karriereudvikling for kvinder, mens fleksible arbejdsvilkår betragtes som et middel af overvældende 91 % af respondenterne. Samtidig er det interessant, at mens halvdelen af ​​alle respondenter svarer, at de mener, at der var sket fremskridt med hensyn til ligestilling mellem mænd og kvinder i de sidste fem år, så var kønnet afgørende for holdningen hertil. Således rapporterede 74 % af mændene, at de mente, at der var sket fremskridt i ligestilling sammenlignet med kun 48 % af kvinderne.

 

Christina Blacklaws, næstformand i The Law Society of England & Wales, konkluderer: "Ethvert advokatfirma, enhver advokat og klienterne vil alle drage fordel af en større lighed i branchen. Jeg tror også, at retsvæsenet, som sådan vil blive stærkere, hvis de juridiske erhverv bedre afspejler de værdier, vi opretholder.”

 

Få overblik over resultaterne af undersøgelsen her.

 

Du kan også høre administrerende direktør Paul Mollerup i Danske Advokater og partner i advokatfirmaet Horten Marianne Lage drøfte emnet på K-news podcast.

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

33 43 70 13