Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Den globale finanskoncern Rothschilds kapitalfond Five Arrows er i al hemmelighed ved at gøre klar til et salg af forlagsvirksomheden Karnov Group for et milliardbeløb, men et opsigtsvækkende salgsmål med de trofaste kunder kan vise sig som en alvorlig udfordring. Det skriver InsideBusiness den 20/3.

20-03-2018
Kapitalfond vil spinde guld på advokaternes bibel

Den globale finanskoncern Rothschilds kapitalfond Five Arrows er i al hemmelighed ved at gøre klar til et salg af forlagsvirksomheden Karnov Group for et milliardbeløb, men et opsigtsvækkende slagsmål med de trofaste kunder kan vise sig som en alvorlig udfordring. Det skriver InsideBusiness den 20/3.

 

I sommeren 2016 valgte Danske Advokater at klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, da man var af den klare opfattelse, at Karnov misbrugte sin dominerende stilling på markedet til at hæve sine priser alt for voldsomt. Danske Advokaters adm. direktør, Paul Mollerup, udtaler i artiklen:

 

”Vi klagede i juli 2016, og vi har afleveret nogle supplerende oplysninger i sagen. Vi har klaget over to specifikke forhold, nemlig at Karnov i vores øjne afkræver urimelig høje priser for visse ydelser, ligesom vi mener, det er problematisk, at virksomheden laver koblingssalg, hvor man som kunde tvinges til at købe ydelser, man ikke ønsker”.

 

”Vores vurdering er, at de stigende priser er intensiveret, siden de tidligere ejere i Thompson Reuters solgte selskabet i 2009, og vi ser ikke nogen tegn på, at Karnov og de nuværende ejere skulle have planer om at ændre den praksis”.

Læs hele artiklen her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19