Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Der er stor efterspørgsel på folk med complianceviden og -uddannelse, og den ser ikke ud til at blive mindre, udtaler advokat Tormod Tingstad i artiklen "Der er næsten ingen, der føler, de har helt styr på deres compliance"

13-04-2018
Stor efterspørgsel på compliance

Der er stor efterspørgsel på folk med complianceviden og -uddannelse, og den ser ikke ud til at blive mindre, udtaler advokat Tormod Tingstad i artiklen "Der er næsten ingen, der føler, de har helt styr på deres compliance" .

 

Tormod er medudvikler og underviser på vores complianceuddannelse, hvor du netop får svar på, hvordan du sætter et system op, så firmaer på den bedste og mest effektive måde følger alle gældende love og desuden overholder de interne regler og vejledninger.

 

Af andre specialister på uddannelsen kan du opleve advokat Michaela Ahlberg, som i flere år udelukkende har arbejdet med etik og compliance i flere store virksomheder, og hun stod for succesen med implementering af et nyt compliance- og etiksystem hos Telia, som bevirkede, at Telia nu er fri for de tidligere anklager om korruption. I artiklen ”How we learned about culture change at Telia” kan du læse om de mange udfordringer, hun mødte hos Telia.

 

Michaela har i dag stiftet firmaet The Grey Zone, der netop specialiserer sig i at hjælpe virksomheder med at blive compliant.

Kom med på næste hold af vores Complianceuddannelse, der begynder den 29. maj 2018.

cst
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Christina Stage
Christina Stage | Kursuskoordinator | +45 33 43 70 31 | cst@danskeadvokater.dk


Kontakt

Christina arbejder med kurser og uddannelser for advokater og administrative medarbejdere og er desuden involveret i markedsføring af kurser og uddannelser. 

Læs mere…

33 43 70 31