Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Ikke færre end 7 unge talenter fra advokatbranchen har fundet vej til Berlingske Business’ Talent100. Dermed er branchen stærkt repræsenteret i rådgiver-kategorien. Det glæder Danske Advokaters adm. direktør Paul Mollerup: ”Branchen lever af at kunne tiltrække og fastholde de bedste hoveder.

20-04-2018
Talent100: Advokatbranchen er stærkt repræsenteret

Ikke færre end 7 unge talenter fra advokatbranchen har fundet vej til Berlingske Business’ Talent100. Dermed er branchen stærkt repræsenteret i rådgiver-kategorien. Det glæder Danske Advokaters adm. direktør Paul Mollerup: ”Branchen lever af at kunne tiltrække og fastholde de bedste hoveder. Derfor er det særdeleles glædeligt, at så mange unge advokater er blevet udvalgt til Talent100. Danske Advokater ønsker dem et meget stort til lykke”.

Læs mere her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19