Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Danske Advokater er opmærksom på den store interesse for databeskyttelsesforordningen og efterspørgslen efter praktiske guides og skabeloner. Danske Advokater vil derfor i den kommende tid arbejde på så mange konkrete redskaber som muligt, der kan hjælpe med implementeringen af databeskyttelsesforordningen.

24-04-2018
Oversigt over skabeloner til databeskyttelsesforordningen

Danske Advokater er opmærksom på den store interesse for databeskyttelsesforordningen og efterspørgslen efter praktiske guides og skabeloner. Danske Advokater vil derfor i den kommende tid arbejde på så mange konkrete redskaber som muligt, der kan hjælpe jer med implementeringen af databeskyttelsesforordningen.

 

Der er allerede udarbejdet en række skabeloner mv., som advokatvirksomheder kan benytte i forbindelse med overholdelsen af databeskyttelsesforordningen og dokumentationen herfor.

 

Få et overblik over de forskellige skabeloner mv., der bl.a.  indeholder et eksempel på en fortegnelse, standard-databehandleraftaler på dansk og engelsk og skabeloner til iagttagelse af oplysningspligten og indsigtsretten, her.

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21