Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Djøf og Danske Advokaters arbejdsretlige processpil sluttede torsdag den 19. april 2018 med finale i Højesteret efterfulgt af reception i Valencia hos Danske Advokater, hvor de studerende fik uddelt præmier og ros for deres høje faglige niveau samt store indsats.

15-05-2018
Se vinderne af Djøf og Danske Advokaters arbejdsretlige processpil 2018

Djøf og Danske Advokaters arbejdsretlige processpil sluttede torsdag den 19. april 2018 med finale i Højesteret efterfulgt af reception i Valencia hos Danske Advokater, hvor de studerende fik uddelt præmier og ros for deres høje faglige niveau samt store indsats.

 

Se video fra dagen nedenfor:

 

Til finalereceptionen blev der blandt andet holdt tale af fhv. højesteretspræsident Børge Dahl, som også annoncerede vinderholdet, 2. pladsen, bedste procedør og bedste replik/duplik. Der blev desuden overrakt præmier til vinderne af bedste svarskrift og bedste stævning.

 

”Danske Advokater agerede sammen med Djøf fødselshjælper for det første arbejdsretlige processpil i 2009, og der er en god grund til fortsat at hjælpe det årlige processpil på vej. Mere end 350 studerende haft mulighed for at udfordre sig selv og snuse til advokatgerningen, siden vi startede op i 2009”, fortæller Ulrikke Krogbeck, chef for direktionssekretariatet i Danske Advokater.

 

I processpillet har 10 hold under kyndig vejledning udarbejdet et svarskrift eller en stævning, alt afhængigt af deres rolle som sagsøger eller sagsøgte i sagen. Alle hold fremførte deres procedure til delfinalerne i Vestre og Østre Landsret den 10.-11. april 2018. Her gik 6 sejrende hold, henholdsvis 4 sagsøgere og 4 sagsøgte, videre til finalen i Højesteret.

 

Undervejs var omkring 80 personer og 16 advokatvirksomheder med tilknytning til branchen dybt engageret i projektet. 30 studerende blev udvalgt til at deltage i processpillet på baggrund af en motiveret ansøgning, hvorefter de blev fordelt på 10 hold og tildelt én eller to vejledere. Vejlederne var fuldmægtige, advokater og partnere, der havde tilmeldt sig for at hjælpe de studerende med at skrive processkrifter, procedere i retten og forstå en retssags processer i praksis. Dommerne bestod af advokater, partnere og dommere, hvis rolle var at agere dommere i Vestre Landsret, Østre Landsret og i Højesteret, samt afgøre hvem, der skulle løbe med alle priserne.

 

1. pladsen gik i år til…

Hold Ø2 bestående af Maja Linnea Stabell, Marta Valgreen Knudsen og Claudia Sofia Koutsonikolas fra Københavns Universitet. Holdet blev vejledt af partner Birgitte Dember og Alexander Stangerup fra Dansk Industri.

 


Vinderteamet Maja Linnea Stabell, Marta Valgreen Knudsen og Claudia Sofia Koutsonikolas.

 

Danske Advokater takker endnu engang sponsorer, dommere og vejledere for at bidrage til et vellykket processpil og bakke op om branchens kommende talenter. 

 

En stor tak

Danske Advokater ønsker også at sige en stor tak til Ansættelsesadvokater, Elmer Advokater, Norrbom Vinding, Horten, Elmann, Delacour og Lund Elmer Sandager, som har sponsoreret dette års processpil.

 

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

33 43 70 13