Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Advokat Jørgen Kjergaard Madsen, der er partner i Kromann Reumert, er valgt som ny formand for advokaternes brancheorganisation, Danske Advokater.

21-09-2018
Ny formand for Danske Advokater

Advokat Jørgen Kjergaard Madsen, der er partner i Kromann Reumert, er valgt som ny formand for advokaternes brancheorganisation, Danske Advokater.

 

”Jeg er meget glad for den opbakning og tillid, som advokatbranchen har vist mig. Branchens faglighed, uafhængighed og samfundsansvar ligger mig meget på sinde, ligesom det er vigtigt for mig, at vi som advokater står vagt om retssikkerheden”, siger Jørgen Kjergaard Madsen.

 

Han er cand. jur. fra Aarhus Universitet og har en HD i finansiering og kreditvæsen samt en MCJ/LLM fra New York University, School of Law og advokatbestalling i New York. Til daglig rådgiver advokaternes nye førstemand en række danske og internationale virksomheder.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19