Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Tirsdag den 22. oktober 2018 afholdt Danske Advokaters bestyrelse sit første møde efter valget på generalforsamlingen i september.

26-10-2018
Ny næstformand i Danske Advokater

Tirsdag den 22. oktober 2018 afholdt Danske Advokaters bestyrelse sit første møde efter valget på generalforsamlingen i september.

 

På mødet konstituerede bestyrelsen sig, med advokat Marianne Fruensgaard fra HjulmandKaptain som næstformand.

 

Marianne Fruensgaard er jurist fra Aarhus Universitet. Hun har været hos HjulmandKaptain siden 1996 og er partner og kontorleder i Frederikshavn.

 

Marianne har mange års specialerfaring med personskadeerstatning, socialret og med civile retssager inden for disse områder og rådgiver kunder i HjulmandKaptains specialistafdeling for personskade.

 

Marianne sidder desuden i bestyrelsen for Danske Advokaters specialforening for Erstatnings- og forsikringsret og har møderet for Landsret og Højesteret.

 

Du kan se Danske Advokaters bestyrelse og repræsentantskab her.

 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19