Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

På Folkemødet har jeres virksomhed en enestående mulighed for at vise, at advokatbranchen skaber værdi, er engagerede og tilgængelige.

26-10-2018
Advokater på Folkemødet 2019 - vil I være med?


Et lille kig ind i teltet til Folkemøde 2018.

 

På Folkemødet har jeres virksomhed en enestående mulighed for at vise, at advokatbranchen skaber værdi, er engagerede og tilgængelige.

 

Danske Advokater tilbyder igen i år medlemmer og specialforeninger muligheden for at deltage på Folkemødet på en nem måde. Vi har lejet et telt fredag den 14. juni 2019, hvor I har mulighed for at leje jer ind i en time ad gangen. På denne måde kan I med begrænsede udgifter og uden at skulle passe et telt i 4 dage markere jer selv på årets Folkemøde.

 

I vælger selv temaet, men vi hjælper jer med at komme i mål med jeres budskaber. Er det politikerne, I gerne vil råbe op, eller ønsker I et mere folkeligt indslag? Samtidig kan I indirekte vise, hvad jeres virksomhed formår. Sidste år blev der i teltet for eksempel debatteret alt fra om Danmark har brug for et IBA, offentlige udbud, den danske arbejdsmarkedsmodel til digitale krænkelser.

 

Prisen for leje af telt, bistand fra sekretariatet med bl.a. hjælp til public affairs indsatsen, markedsføring og den praktiske afholdelse er 20.000 kr. pr. arrangement. Så får I et telt med alt, hvad det indebærer af stole, borde, AV osv. til rådighed.

 

Vil I høre mere, så send en mail til chef for direktionssekretariatet Ulrikke Krogbeck på uwk@danskeadvokater.dk eller chef for public affairs Søren Møller Andersen på sma@danskeadvokater.dk. Pladserne udbydes efter ”først til mølle” princippet.

 

Sidste frist for tilmelding til en teltplads er den 10. november 2018.

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

33 43 70 13