Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Fredag den 9. november modtog advokat Morten Ulrich årets H. G. Carlsen pris i forbindelse med Ansættelsesadvokaters generalforsamling.

12-11-2018
Advokat Morten Ulrich modtager årets H. G. Carlsen pris

Fredag den 9. november modtog advokat Morten Ulrich årets H. G. Carlsen pris i forbindelse med Ansættelsesadvokaters generalforsamling.

 

Priskomiteen bestående af Lars Svenning Andersen, Jens Kristiansen og Børge Dahl begrundede modtagelsen med, at Morten Ulrich har ydet en særlig, mangeårig indsats på det arbejds- og ansættelsesretlige område.

 

Morten Ulrich har i mere end 30 år beskæftiget sig med det ansættelses- og arbejdsretslige område på et højt fagligt niveau. Han er en kapacitet inden for både ansættelsesretten og den kollektive arbejdsret og i forhold til både det private og det offentlige arbejdsmarked. Morten har en omfattende procedureerfaring og er bredt anerkendt som en af fagets ypperste procedører. Han har ført et stort antal principielle sager ved Højesteret om en bred kreds af spørgsmål og har derved også været med til at påvirke retsudviklingen på en række ansættelsesretlige områder.

 

Han er en yderst vellidt og respekteret advokat, der i kraft af sin professionalisme, etik og kollegialitet virker som et godt forbillede for kolleger og som en fornem repræsentant for standen.

 

H. G. Carlsen prisen blev stiftet i 2008 og tildeles årligt i forbindelse med Ansættelsesadvokaters generalforsamling som påskønnelse af en særlig indsats på det ansættelses- og arbejdsretlige område.

Læs mere om Morten Ulrich her

Læs mere om H. G. Carlsen prisen her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19