Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Digitaliseringsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen har samlet vigtig viden om informationssikkerhed på en ny hjemmeside sikkerdigital.dk. Her finder du råd og vejledning, hvad enten du er borger, virksomhed eller myndighed.

15-11-2018
Bliv guidet til en sikker digital hverdag

Digitaliseringsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen har samlet vigtig viden om informationssikkerhed på en ny hjemmeside, sikkerdigital.dk. Her finder du råd og vejledning, hvad enten du er borger, virksomhed eller myndighed.

Læs mere 

 

Sikkerdigital.dk indeholder også link til Sikkerhedstjekket, hvor du kan teste, om jeres advokatvirksomhed lever op til de gældende krav til it-sikkerhed. Du får en rapport, så I bliver klogere på, hvor I evt. bør stramme op.

Prøv testen her

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21