Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Mange oplever desværre, at de mister eller glemmer deres udstyr såsom bærbar computer eller mobiltelefon. Indbrud og tyveri opleves desværre også ofte med tab af IT-udstyr.

17-12-2018
Værktøj beskytter virksomheden mod datatab, hvis du mister din pc

Mange oplever desværre, at de mister eller glemmer deres udstyr såsom bærbar computer eller mobiltelefon. Indbrud og tyveri opleves desværre også ofte med tab af IT-udstyr.

 

Ofte er det ikke så meget den mistede enhed, men mere det indhold, der er på den, f.eks. klientoplysninger o.a., som kan være kritisk, at andre kan få tilgang til. Vi nyder alle stor frihed ved brug af mobiltelefoner med adgang til mailkonto. En sikkerhedsrisiko er også vedhæftede filer, man har set på telefonen, og som ofte også gemmes lokalt. Har du styr på den risiko, der er, hvis du mister IT-udstyr?

 

Med persondataforordningen kan man ud over tab af udstyr være nødsaget til at anmelde tabet og måske meddele klienter m.fl., at man har mistet en enhed med deres oplysninger på alt afhængig af indhold.

Læs også Datatilsynet: ”Håndtering af brud på persondatasikkerheden” 

 

De gængse standard sikkerhedsfunktioner på computere og mobiltelefoner m.m. har ikke altid en sikker beskyttelse mod, at uautoriserede personer kan tilgå dine data. Men har du sikret dig med en løsning, der krypterer dine data på dine enheder og giver dig flere muligheder for remote sletning m.m., kan du sikre dig mod ubehagelige konsekvenser, hvis du mister en enhed.

 

Danske Advokater har indgået et samarbejde med NetCloud, der tilbyder ”End-point Protection” løsninger til at sikre dig og dine enheder, hvor du bl.a. kan spore, låse og slette enheder remote.                                               

Du kan læse mere om NetCloud End-point Protection her

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21