Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

”Helt generelt er det vores opfattelse, at ingen revisionsvirksomheder bør virke som samfundets tillidsrepræsentant, når de reviderer en virksomhed, og så samtidig kunne virke som ”virksomhedens rådgiver” mod samfundet.

20-12-2018
Spørgsmålet er ikke, hvorvidt revisionsgiganterne udfordrer advokatbranchen. De er her allerede

”Helt generelt er det vores opfattelse, at ingen revisionsvirksomheder bør virke som samfundets tillidsrepræsentant, når de reviderer en virksomhed, og så samtidig kunne virke som ”virksomhedens rådgiver” mod samfundet. Det er en uheldig sammenblanding. Det samme er man enige om i EU og i dansk lovgivning, når det gælder virksomheder af offentlig interesse, men vi mener, at det bør gælde bredere.” Det siger Danske Advokaters adm. direktør, Paul Mollerup, bl.a. i et interview med K-news.

Læs hele artiklen her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19