Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Danske Advokaters strategi ”En løsningsorienteret og digital medspiller” udmønter sig hvert år i hovedprioriteter med en række konkrete initiativer, der skal realiseres i løbet af året.

08-01-2019
Fokus på branchens omdømme

Danske Advokaters strategi, ”En løsningsorienteret og digital medspiller”, udmønter sig hvert år i en række konkrete initiativer, der skal realiseres i løbet af året.

 

2019 er helt overordnet kendetegnet af, at vi skal forbedre advokatbranchens omdømme og fortælle de gode historier om branchen. Danske Advokater vil derfor have igangsat en grundig dialog om advokatbranchens omdømme med vores medlemmer og samfundet generelt. I den forbindelse vil vi forsøge at sikre en åben, saglig og ærlig debat om de mange svære dilemmaer, der kan opstå, når man som advokat yder rådgivning i en stadigt mere kompleks og global verden.

 

Fra hovedprioriteterne for 2019 kan der yderligere fremhæves, at vi vil:

  • Sikre advokatbranchen de bedste rammevilkår
  • Sætte medlemmerne i centrum med udvikling af de mest relevante medlemsfordele
  • Være videnscenter for Legaltech


Læs hovedprioriterne her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19