Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


21-01-2019
Retssag om digital tinglysning kommer endelig i gang

Tirsdag den 22. januar 2019 bliver første retsdag i retssagen om placering af et ansvar for de mange forsinkelser med tinglysning, der fulgte i kølvandet på igangsætningen af den digitale tinglysning i september 2009. Retssagen føres som gruppesøgsmål af foreningen gruppesøgsmål.nu, som Danske BOLIGadvokater tog initiativ til i 2010,  på vegne af de mange bolighandlende, der kom i klemme i forbindelse med de lange sagsbehandlingstider. Samtidig medvirker Danske Advokater i sagen som biintervenient på vegne af de erhvervsklienter, der også kom i klemme. Sagen kommer til at køre over 12 retsdage frem til 3. april 2019 – rent praktisk som en Vestre Landsretssag, med brug af retslokaler ved Retten på Frederiksberg. Der kan formentlig tidligst forventes at falde dom hen mod sommeren.
 

”Selv om der skal meget til for at få staten holdt ansvarlig i en sag af denne karakter, er det vores opfattelse, at betingelserne er opfyldt -  ikke mindst i lyset af de helt åbenlyse problemer, der var, da systemet blev sat i drift uden nogen form for brugertest, og som efter vores opfattelse også underbygges af den indhentede syns- og skønsrapport”, siger Paul Mollerup, adm. direktør i Danske Advokater, som samtidig understreger, at nu må retssagen gå sin gang.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19