Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Du har nu mulighed for at søge støtte fra to forskellige fonde, hvis du er nuværende eller forhenværende medlem af Det Danske Advokatsamfund hhv. hører til Advokatsamfundets 1. advokatkreds. Nær familie til medlemmer kan også søge. De to fonde er Danske Advokaters Anerkendelses- og Hjælpefond og Københavnske Advokaters Anerkendelses- og Hjælpefond.

05-02-2019
Søg støtte fra anerkendelses- og hjælpefonde

Du har nu mulighed for at søge støtte fra to forskellige fonde, hvis du er nuværende eller forhenværende medlem af Det Danske Advokatsamfund hhv. hører til Advokatsamfundets 1. advokatkreds. Nær familie til medlemmer kan også søge. De to fonde, der er tale om, er Danske Advokaters Anerkendelses- og Hjælpefond og Københavnske Advokaters Anerkendelses- og Hjælpefond.

 

For begge fonde gælder det, at der skal anvendes ansøgningsskema, som kan downloades på advokatpartnerselskaber Jordan & Løgstrups hjemmeside www.stenohus.dk under fonde eller rekvireres på adressen: Advokat Peter Løgstrup, ”Stenohus”, Vesterbrogade 33, 1620 København V. Ansøgningsskema kan også rekvireres på mail til PL@stenohus.dk.

 

Ansøgningsfristen til begge fonde er den 1. april 2019.

Du kan læse mere om fondene og betingelserne her

 

 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19